Platforms

Presensatie is nauw betrokken bij een aantal projecten en initiatieven, waaronder TrainerReviews.nl, SprekerReviews.nl, Trainersblog.nl en Sprekersblog.nl. Lees meer hieronder.

Hoe weet je of een trainer aansluit bij jouw bedrijf, leerbehoefte en deelnemers? Check het op TrainerReviews.nl! Trainers melden zich aan, plaatsen hun trainingen op het platform en laten hun deelnemers na afloop een korte evaluatie invullen. De resultaten zie je terug op het platform. Zie je een trainer die je aanspreekt? Neem gelijk contact met hem of haar op, uiteraard kosteloos!

Bezoek site

Hét weblog voor trainend Nederland. Met uiteraard artikelen van onze trainers, maar ook van vele andere experts. Zoek je inspiratie over werkvormen of trainingsmethoden voor je volgende training, dan is een bezoek aan dit platform zeker de moeite waard!

Bezoek site

De juiste spreker op de juiste plek! Nederland zit bomvol sprekers-talent; dat zien we iedere dag. Echter worden vaak alleen ‘de bekende namen’ ingehuurd. Sprekers melden zich kosteloos aan op ons platform en laten hun publiek na hun lezing of dagvoorzitterschap een korte evaluatie invullen. De resultaten zie je terug op dit platform. Uiteraard kun je direct contact opnemen met de spreker die het beste bij jouw evenement past, geheel kostenloos!

Bezoek site

Hét weblog voor presenterend en sprekend Nederland. Met uiteraard artikelen van onze sprekers, dagvoorzitters en trainers, maar ook van vele andere experts. Absoluut de moeite waard om eens te bekijken als je inspiratie zoekt voor je volgende presentatie of bijeenkomst!

Bezoek site