Team Presensatie

Presensatie® werkt als een netwerkorganisatie. We werken samen met professionele, jonge professionals met een unieke visie op het vakgebied.

Het vinden van de juiste match, het adviseren van onze klanten en het aansturen van ons team van trainers en presentatoren wordt gedaan door de volgende teamleden.

Jerre Maas

Enthousiaste Oprichter & Eigenaar

Jerre Maas is van oorsprong sociaal psycholoog. Na het afronden van zijn MSc volgde Jerre enkele opleidingen op het gebied van coachen (ACT®, Opleiding tot Professioneel Presentatiecoach) en trainen (NJR). Vervolgens ging Jerre aan de slag als freelance dagvoorzitter, spreker en (communicatie)trainer, waarna al snel bleek dat het ondernemerschap een goede keuze was.

Samen met Inge van der Heijden startte hij in 2010 met Presensatie® om Nederland te verlossen van saaie en ongeïnspireerde bijeenkomsten. Ook ontwikkelde hij diensten en producten zoals Improgression, PresentersWall en de verschillende platforms SprekerReviews, Sprekersblog.nl, TrainerReviews.nl & Trainersblog.nl.

Jerre staat altijd graag als trainer, dagvoorzitter of spreker voor de groep. Samen met het team van enthousiaste freelance trainers en presentatoren inspireert hij Nederlandse evenementen. Dit alles volgens de drie kernwaarden: energie, interactie & inspiratie.

Linkedin Email Jerre

Inge van der Heijden

Betrokken Oprichtster

Inge van der Heijden is afgestudeerd economisch psychologe en is altijd bezig met innovatie en ondernemerschap. Inge is één van de founders van Presensatie®. Samen met Jerre heeft ze de visie en missie vormgegeven en de fundering gelegd voor het bedrijf. Vandaag de dag is ze nog steeds betrokken als adviseur en staat ze regelmatig voor groepen. Haar bijeenkomsten kenmerken zich uiteraard door een gezonde dosis humor, veel interactie en een onuitputbare bron van energie.

Linkedin Email Inge

Elke van Hal

Energieke Duizendpoot

Na het afronden van de lerarenopleiding basisonderwijs stond Elke van Hal een paar jaar voor de klas. Al snel besefte ze zich dat ze aan de slag wilde met een andere doelgroep en daarom richtte zij zich op het trainerschap. Elke staat vol energie en enthousiasme voor de groep en houdt van een positieve benadering. Naast het geven van trainingen is Elke verantwoordelijk voor de verschillende platforms van Presensatie®.

Linkedin Email Elke

Wij danken graag..

Onze stagiaires en oud-medewerkers. Zij hebben meegewerkt om Nederland te verlossen van weinig inspirerende bijeenkomsten!

Renske van der Linden

Renske keerde na haar stage bij Presensatie® en een mooie reis terug bij ons bedrijf om SprekerReviews op te zetten. Daarnaast was ze vaste kracht binnen het PresentersWall team en coördineerde zij verschillende projecten. Dank voor je inzet Renske!

Klaartje van der Hoogen

Klaartje heeft tijdens haar stage haar eindeloze enthousiasme gebruikt om verschillende projecten van Presensatie® op de kaart te zetten. Tijdens de PresentClass die ze met veel overtuiging gaf, heeft ze kinderen laten zien dat presenteren leuk is!

Jolien Strous

Jolien heeft tijdens haar stage onderzoek gedaan naar spreek- en speechangst. Niet alleen heeft zij de ‘zelfverzekerd spreken’ methode ontwikkeld en het lesprogramma ‘PresentClass’ opgezet, tevens heeft zij haar methode getest in de praktijk!

Anne Beringer

Anne heeft tijdens haar stage veel inspirerende ideeën ingebracht. Met haar soms verrassende directheid wist ze iedereen binnen Presensatie® te enthousiasmeren voor haar aanpak.

Helinde Smits

Helinde is een gedreven organisator die voor Presensatie® het sprekersplatform SprekersReviews uit het niks heeft opgezet. Dit was zonder een enorm doorzettingsvermogen en krachtige persoonlijkheid niet gelukt.

Evelien de Bruijn

Evelien was de katalysator van PresentersWall. Haar afstudeeronderzoek over de Duitse markt heeft nieuwe deuren voor ons geopend. Betrokken en vol enthousiasme. Haar afstudeeronderzoek kun je hier downloaden.

Erik Eestermans

Erik is een ontzettend goede analyticus. Tijdens zijn stage in 2013 heeft hij meerdere projecten uitgewerkt, met vele geweldige blog-artikelen als resultaat.

Leanne Braber

Leanne was in 2012 één van onze projectmedewerksters. Met een schitterend georganiseerd IdeeCafé als hoogtepunt!

Lisanne van Hal

Lisanne heeft in 2012 onderzoek uitgevoerd naar de leer-effecten van Prezi ten opzichte van PowerPoint in het onderwijs. De resultaten hiervan kun je hier downloaden.

Annemarie Joseph

Annemarie is een duizendpoot. Een goede ontwerpster en organisatie-talent. In 2011 en 2012 heeft ze als projectmedewerker bijgedragen aan de ontwikkeling van Presensatie®!

Demian Albers

Een ontwerper van het eerste uur waar we met heel veel plezier samengewerkt hebben. Demian’s creatieve inbreng en scherpe potlood heeft een aantal projecten naar een uitzonderlijk hoog niveau weten te tillen!