013 - 700 9714 Heuvelring 108, TilburgPresensatie. Boost je bijeenkomst!

Een robot die je slides maakt!

jul
22
2016
Een robot die je slides maakt!

Zoals we al eerder op deze blog hebben aangegeven, denken veel mensen bij het maken van een presentatie eerst aan het opstarten van Powerpoint en het maken van de slides. Wacht hier even mee. Bedenk eerst de boodschap die je over wilt brengen met je presentatie en begin dan pas aan de slides. Maar wanneer je die boodschap hebt bedacht, hoe ga je dan de slides maken? Een gewone witte achtergrond met zwarte letters wil je niet, maar om er nou een designer voor in te huren… Daarvoor is nu een oplossing.

Hoe werkt het?

Slidebot is een programma dat de perfecte slides voor je maakt. Het enige dat je hoeft te doen is het invoeren van de tekst en Slidebot creëert een perfecte slide voor je. Dit kun je doen voor iedere slide van je presentatie. Het programma houdt rekening met zo’n 10.000 designregels. Nadat je presentatie is vormgegeven kun je alles zo nodig eenvoudig wijzigen. Zo kun je kiezen uit vele verschillende afbeeldingen. Nadat je presentatie af is kun je hem zowel in Slidebot afspelen als exporteren naar Powerpoint waar je hem vervolgens ook nog kunt aanpassen. Zo heb je dus heel eenvoudig mooie slides bij je presentatie.

Wat vinden wij?

Voor mensen die normaal hun slides vullen met zwarte letters en zonder afbeeldingen omdat ze geen inspiratie hebben is het een mooie oplossing. Op de website is te zien dat vele TEDx sprekers het programma gebruiken voor hun presentatie. Het enige nadeel is dat je een maandabonnement moet afnemen. Dit kost je 19 dollar per maand wat neerkomt op zo’n 17 euro. Ons advies is dus, heb je moeite met het maken van mooie slides voor je presentatie en geef je veel verschillende presentaties, dan is dit een mooie oplossing!


Renske van der Linden

Renske van der Linden

Renske houdt zich bezig met de marketing en communicatie van Presensatie.
Renske van der Linden

Latest posts by Renske van der Linden (see all)

Comments

  • juli 22, 2016

    Hej, leuk… die kende ik nog niet!

    Je zult alleen wel Engelstalige presentaties moeten maken om de foto-zoekfunctie goed te laten werken…

    (En bereid zijn een eventuele eigen huisstijl los te laten)

    Benieuwd hoe het precies met beeldrechten zit….!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2010 - 2015 | Presensatie® is een geregistreerde merknaam.
Deze website draait op WordPress. Design door TomInc.