013 - 700 9714 Heuvelring 108, TilburgPresensatie. Boost je bijeenkomst!

Prezi verslagen door Powerpoint Morph?

mrt
1
2016
Prezi verslagen door Powerpoint Morph?

Anderhalf jaar geleden schreven we een artikel over het verschil tussen Prezi en PowerPoint. Prezi was wat onbekender waar PowerPoint steeds meer naar het ouderwetse neigde. Hier is in de afgelopen tijd verandering in gekomen: Prezi wordt steeds vaker gebruikt om mooie presentaties visuele kracht bij te zetten. Maar PowerPoint is in versie 2016 met een reactie hierop gekomen.

In Prezi kun je gebruik maken van vele effecten waardoor je bijvoorbeeld kunt inzoomen en weer uitzoomen om vervolgens op het volgende onderwerp weer in te zoomen. Je presentatie ziet er bijna uit als een video. Je kunt Prezi goed gebruiken bij het vergelijken van voor- en tegenargumenten, het uitleggen van lastige schema’s en grafieken of het vertellen van een chronologisch verhaal.

Voorheen was het met Powerpoint ook mogelijk om deze effecten toe te voegen, maar dit was erg tijdrovend omdat je dit één voor één moest doen. In PowerPoint 2016 zit een nieuwe functie die dit een stuk makkelijker maakt: Morph. Je kunt nu een visueel aantrekkelijke presentatie maken zonder dat dit heel veel moeite kost. We kunnen dit natuurlijk in heel veel woorden aan jullie uitleggen, maar we denken dat dit filmpje genoeg zegt. We zijn benieuwd of jij deze feature al ontdekt hebt!

Wil je zien hoe dit werkt? Kijk dan snel hier. 

Renske van der Linden

Renske van der Linden

Renske houdt zich bezig met de marketing en communicatie van Presensatie.
Renske van der Linden

Latest posts by Renske van der Linden (see all)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2010 - 2015 | Presensatie® is een geregistreerde merknaam.
Deze website draait op WordPress. Design door TomInc.