013 - 700 9714 Heuvelring 108, TilburgPresensatie. Boost je bijeenkomst!

Improgression

Presensatie is nauw betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwe online trainingsmethode; Improgression. Met deze trainingstool is het mogelijk om laagdrempelig feedback te krijgen van peers, trainers, een doelgroeppanel of professionals en op deze manier verschillende vaardigheden te trainen. Je kunt een video-, audio- of tekstfragment uploaden. Met de concrete tips en feedback ga je aan de slag en zo breng je je progressie in kaart.

Improgression is als (web-) app te gebruiken en is samen ontwikkelt met ICT-partner BLiS.

blis-logo

Zelf gebruiken we de tool op meerdere manieren:

Online Presentatiecoach

Laat je online coachen. Een coach bedenkt opdrachten die aansluiten bij jou leerbehoeften. Door middel van theoretische videos en concrete tips van professionals bereid je je optimaal voor op jouw presentatie!
– Beschikbaar medio 2014.

Online pitch-training

Een pitch is een bijzondere presentatie. Hij moet overtuigend, kort en krachtig zijn. En hij moet je publiek tot actie doen aanzetten. Samen met een ervaren pitcher kun je je pitch optimaliseren. Zodat jij gaat knallen en je publiek overtuigt!
– Beschikbaar medio 2014.

Jouw Echte Indruk

Soms is het handig om te weten wat anderen van je denken. Eén van onze Presensatoren® geeft daarom de training ‚Jouw Echte Indruk’. Maar, ook via internet kun je er achter komen wat de eerste indruk is die je op anderen maakt. Door middel van een ‚doelgroep-panel’ kun je kiezen wie jou gaan bekijken en beoordelen. Handig, voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek!
– Beschikbaar medio 2015.

Improgression heeft de volgende awards ontvangen:

mkb-top100-award

MKB Innovatie Top 100 van 2012

Op het platform van Jouw Echte Indruk kan een deelnemer zijn foto, audio- of videofragment uploaden en laten beoordelen door een publiek panel, een panel van bekenden en een panel van professionals.

accenture-innovation-award

Top 10 Accenture Innovation Awards 2012

Improgression werd verkozen tot concept van de week op Marketing Online! Je krijgt maar een kans voor een eerste indruk. Met Jouw Echte Indruk kom je erachter hoe je overkomt op anderen.

© Copyright 2010 - 2015 | Presensatie® is een geregistreerde merknaam.
Deze website draait op WordPress. Design door TomInc.