013 - 700 9714 Heuvelring 108, TilburgPresensatie. Boost je bijeenkomst!

Missie & Visie

Onze missie:

Wij houden van interactie en van verrassen. We willen iedereen graag meegeven dat je door écht contact te maken elkaar kunt inspireren en informatie kunt overbrengen. We willen met Presensatie iedere bijeenkomst een eigen DNA en gevoel meegeven. Zo maak je anderen enthousiast en heeft je bijeenkomst zin.

Waarom?

Omdat elke bijeenkomst belangrijk is. Zowel voor jou als voor je publiek of je deelnemers. De tijd die je bij elkaar bent moet je zo effectief en aangenaam kunnen besteden als mogelijk. En je houdt de bijeenkomst niet voor niets. Presensatie helpt je je doel bereiken!

Hoe?

We helpen mensen echt in contact te komen met elkaar. Of het nu gaat om presenteren, brainstormen of over een evenement, bij Presensatie besteden we graag aandacht aan de onderlinge interactie. We wegen daarbij zorgvuldig af wat voor werkvormen, hulpmiddelen en interactietechnieken bij jou, je publiek en het thema passen.

Dus?

We helpen je graag bij boosten van je presentatie, evenement of brainstorm. Zodat jij je eigen tijd en de tijd van anderen nuttig en aangenaam invult en meer uit je bijeenkomst haalt!

Onze visie:

Door ervaren Presensatoren te combineren met de juiste techniek en de beste ontwerpers, kunnen we elke bijeenkomst inspirerend maken. Zodat jij het gewenste resultaat bereikt en je publiek vol enthousiasme en energie de zaal verlaat. Of dat nou op een event is, op een training of workshop, congres of presentatie.

Laat je inspireren door deze video van Simon Sinek, Start With Why.

© Copyright 2010 - 2015 | Presensatie® is een geregistreerde merknaam.
Deze website draait op WordPress. Design door TomInc.