013 - 700 9714 Heuvelring 108, TilburgPresensatie. Boost je bijeenkomst!

Meeting Design

“Laten we beginnen met een aantal sprekers. Dan doen we een lunch en in de middag gaan we wat workshops doen. Dan eindigen we met iets ludieks en dan gaan we daarna aan de borrel!”

“-Net als vorig jaar?”

“Ja, net als vorig jaar!”

Herkenbaar? Negen van de tien bedrijven denken niet goed na over hun bijeenkomsten. Ze halen oude plannen van stal ‘omdat ze dat al jaren zo doen’. Terwijl deze specifieke meeting wellicht vraagt om een andere aanpak. Terwijl deze bijeenkomst misschien wel een heel ander doel heeft dan eerdere bijeenkomsten. En terwijl je misschien bij deze bijeenkomst je gasten een keer écht wil verrassen.

Meeting Design

Een goed meeting design is van groot belang. Dragen alle programma-onderdelen wel bij een het doel dat je wilt bereiken. Heb je dat doel überhaupt al gedefinieerd? En hoe meet je of je je doelen behaald hebt. Wie zijn dan de juiste sprekers? Wat voor workshops passen daar dan bij? Wat voor een soort dagvoorzitter moeten we dan hebben? Welke hulpmiddelen kunnen we inzetten? Tijdens welke onderdelen is interactie wenselijk en wat bereiken we daarmee? Dit soort vragen moeten beantwoord zijn om tot een succesvolle en effectieve bijeenkomst te komen.

Schakel ons in om je hierbij te helpen. Of je nou een evenement, brainstorm, vergadering of presentatie wilt organiseren – een goed meeting design is van groot belang!

 

Neem direct contact op!
© Copyright 2010 - 2015 | Presensatie® is een geregistreerde merknaam.
Deze website draait op WordPress. Design door TomInc.