013 - 700 9714 Heuvelring 108, TilburgPresensatie. Boost je bijeenkomst!

Dagvoorzitters en presentatoren

Je hebt je congres of ander evenement al helemaal georganiseerd. Een locatie, ontvangst, interessante sprekers, goodiebags, lekker eten en drinken en zelfs evaluatieformulieren. En dan vraag je je ineens af, wie trapt de dag eigenlijk af? Wie introduceert de sprekers, wie onderhoudt het contact met het publiek en maakt het ze naar de zin? Als je dat zelf niet wilt doen, dan weet Presensatie daar wel raad mee!

Een dagvoorzitter of presentator boeken

Onze dagvoorzitters zijn om te beginnen de gastheer of gastvrouw. Dagvoorzitters en presentatoren van Presensatie weten hoe ze moeten luisteren en hoe ze het publiek kunnen betrekken bij de dag. Hoe ze kunnen inspireren en activeren. Een dagvoorzitter of presentator van Presensatie:

  • Maakt contact met het publiek.
  • Voelt aan wat er leeft bij bezoekers.
  • Is kritisch en stelt vragen.
  • Is de verbinding tussen spreker en publiek.
  • Is de smeerolie van je evenement!

Onze dagvoorzitters en presentatoren stellen zich op ten dienste van jouw publiek en jouw evenement. Dat daardoor nog meer glans kan krijgen en blijft nazinderen bij je gasten.

Wat kost het?

Als je een dagvoorzitter of presentator wilt inhuren maakt Presensatie een aanbieding voor je op basis van jouw wensen. Stuur ons een e-mail of bel ons, dan nemen we je wensen door en doen we een aanbod.


dagvoorzitter boeken congres

“Een evenement écht gaaf maken, daar kun je me midden in de nacht voor wakker maken!”

Rudy van Beurden, Presensator

“Jerre Maas weet als presentator en dagvoorzitter, maar vooral als mens anderen te inspireren. Daarnaast hebben ze bij Presensatie de kwaliteit om van elke presentatie iets bijzonders te maken!”

Fred van Hoek, Avans


© Copyright 2010 - 2015 | Presensatie® is een geregistreerde merknaam.
Deze website draait op WordPress. Design door TomInc.